Over Lola

Secondlola, second time around..

De passie voor vintage, design en andere mid century (1930-1970) interieur accessoires was het begin van de start van webwinkel SecondLola. Al vanaf mijn vroege kinderjaren bezocht ik met mijn ouders rommelmarkten door het hele land, opzoek naar dat ene bijzondere stuk. Je vindt hier dan ook verschillende vintage vondsten die met veel zorg bij elkaar zijn gezocht. Een mix van eenmalige vintage stukken uit verschillende tijdperken, geselecteerd op hun onderscheidende vorm en en ambacht van keramiek, messing of hout.

Secondlola is jouw webwinkel als je de waarde en warmte van vintage weet te waarderen. Leuk als cadeau idee of om lekker zelf te houden als je opzoek bent naar accessoires of een eyecatcher om je woning een persoonlijke uitstraling te geven. Vintage is helemaal in en kan prima gecombineerd worden in een modern interieur. Wat vintage nog unieker maakt, is dat de items geproduceerd zijn in kleinere hoeveelheden en een bijzondere detaillering hebben. Elk stuk is bijzonder of uniek. Mix & match voor een eclectisch tintje.

Personal shopping

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor je huis, en kun je het maar niet vinden? Of heb je simpelweg geen tijd om mooie accessoires voor jouw interieur te zoeken, dan kun je Lola ook als personal shopper inhuren. Lola gaat dan voor jou op pad om dat item te scoren die jouw interieur dat persoonlijke tintje geeft.